Samsung Galaxy Core met 4G kost €299

Samsung brengt de Galaxy Core naar Nederland, wat betekent dat je straks voor een klein prijsje al een 4G-telefoon kunt kopen.

Verwacht op prestatiegebied geen wonderen van deze Koreaan. De Core LTE is uitgerust met een 1.2 GHz dual core processor van Renesas en werkt op het 4G-netwerk. Het 4,5 inch qHD display (540 bij 960 pixels) is geoptimaliseerd voor 16:9 videocontent, aldus Samsung, en de batterij heeft een capaciteit van 2.100 mAh. Het werkgeheugen bedraagt 1GB en hij komt met 8GB aan werkgeheugen. Via een micro-SD-kaart is dit uitbreidbaar tot 64 GB.

De camera aan de voorkant heeft een 5 megapixel sensor, aan de achterkant is dit 0,3 megapixels. Kortom, midrange specs, waarmee Samsung 4G eindelijk naar het middensegment brengt. Hij komt deze lente naar Nederland.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Core/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën