Samsung Galaxy Note 12.2 duikt op bij de FCC

Bijgewerkt op:

Het maakt niet uit hoe geheimzinnig een fabrikant doet over hun nieuwste, de dingen moeten altijd eerst hun typegoedkeuring krijgen door de FCC.

De Amerikaanse Federal Communications Commission is een onafhankelijke tak van de Amerikaanse overheid die er voor zorgt dat alles wat in dat land verkocht wordt veilig is om gebruikt te worden. Ze testen dat het apparaat geen schadelijke straling uitzendt en zetten vervolgens die resultaten online. En soms zitten daar dingen tussen waar de fabrikant liever heeft dat je ze niet ziet.

Zoals een LTE en WiFi-versie van een 12.2 inch tablet, groter dan welk ander tablet op de markt. Dit ding komt van Samsung af, en zou dus best wel eens de grootste Note 12.2 kunnen worden. De tekeningen tonen ons de locatie van een dual-band WiFi-antenne en een LTE-antenne op het bijbehorende model voor 4G ontvangst. Ook zien we de S-pen in de tekeningen terug.

Dat wordt nog wat komend jaar. Als de geruchten waar zijn, en we inderdaad in maart een grotere iPad gaan zien, kan het zomaar zijn dat Apple al vanaf dag 1 een aardige concurrent er bij heeft voor hun massale tablet.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën