Samsung Galaxy Note 4 kampt met kieren #GapGate

Bijgewerkt op:

Al wekenlang is de plusvariant van de iPhone 6 mikpunt van hoon en spot op het internet. Apple-fans hebben nu echter eindelijk iets om mee terug te slaan, want de tegenhanger van Samsung, de Galaxy Note 4, kampt namelijk met tochtige randen en kieren.

In Zuid-Korea zijn de eerste exemplaren van de €799 kostende Galaxy Note 4 uitgeleverd, en dat leidde bij diverse kopers meteen tot verontwaardiging over de afwerking. Bij diverse toestellen zou namelijk een spleet tussen het scherm en de behuizing zitten. Soms aan de bovenkant, soms aan de zijkant. De spleet zou groot genoeg zijn om een visitekaartje in te kunnen steken.

Samsung spreekt echter niet van een fabricagefout, maar zegt dat het noodzakelijk is om “het wiebelen of trillen van onderdelen te voorkomen”, zo meldt Trusted Reviews. Het zou geen invloed hebben op de werking van het toestel, al kunenn we ons voorstellen dat er na verloop van tijd behorlijk wat vuil en vocht opstapelt in de openingen tussen het scherm en de metalen rand.

Onder de hashtag #GapGate zijn echter nog maar weinig foutieve exemplaren te zien. Tot dusver lijkt het mee te vallen, dus het is de vraag of #GapGate hetzelfde momentum krijgt als de #BendGate van Apple.

De Galaxy Note 4 is vanaf 17 oktober verkrijgbaar in Nederland. Hier lees je meer over het toestel.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Note_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën