Samsung Galaxy S5: plastic en kunstleer ipv metaal?

Het begint er steeds meer op te lijken dat de opvolger van de huidige Galaxy S4 toch geen aluminium body krijgt. Net als de recent onthulde Galaxy Note 3 en Galaxy Round zou Samsung een combinatie gebruiken van kunststof en kunstleer.

Enige maanden geleden werd bekend dat Samsung een deal had gesloten met Catcher Technologies ivm het leveren van metalen bodies, voor een nieuwe high-end smartphone. Men ging er toen klakkeloos vanuit dat die telefoon de Galaxy S5 zou zijn.

Inmiddels weten we echter dat Samsung plannen heeft voor een zogenaamde Galaxy F, die boven de Galaxy S gepositioneerd zal worden. Waarschijnlijk zal voor die telefoon metaal in plaats van kunststof gebruikt worden.

Dat zou ook kloppen met het tijdspad zoals dat momenteel bekend is. Catcher Technologies zou in het tweede kwartaal van 2014 beginnen met het leveren van onderdelen en dat is ook ongeveer het moment waarop de Galaxy F wordt verwacht. De Galaxy S5 wordt al in het eerste kwartaal van 2014 verwacht, nog voordat Catcher Technologies onderdelen gaat leveren aan Samsung.

Andere geruchten met betrekking tot de Galaxy S5 duiden op draadloos opladen, een irisscanner en het feit dat deze telefoon stof- en waterdicht zou zijn. (via: galaxys5info.com)

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën