Samsung Galaxy S6 Edge Plus: dit is ‘m!

Een eerste blik op Samsungs langverwachte concurrent voor de iPhone 6 Plus.

De nieuwste uitbreiding van de Galaxy-lijn komt in de vorm van deze S6 Edge met een maatje meer. Waar de standaard S6 Edge een scherm van 5,1-inch heeft, is deze Plus-variant uitgerust met een 5,7-inch AMOLED-scherm, dat over beide zijkanten van het toestel doorloopt. In de telefoon zit ook een kleine buiging.

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus in vergelijking met de Note 4

Definitieve specs hebben we nog niet, maar de verwachting is dat de Galaxy S6 Edge Plus op een Exynos 7420-processor draait en 32 GB opslagruimte aan boord heeft, draaiend op Android 5.1.1. Foto’s worden geschoten met een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel cam aan de voorkant. De telefoon wordt vermoedelijk samen met de Note 5 gelanceerd op 12 augustus, maar dankzij allaboutsamsung hebben we nu al een serie foto’s.

UPDATE: de Galaxy S6 edge+ is officieel, meer info HIER!

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën