Samsung Galaxy S8: kwetsbaar of verassend stevig?

Hoe zit het met de stevigheid van het nieuwe vlaggenschip van Samsung?

Gelukkig hoef je niet zelf het dure toestel te slopen om daar achter te komen. Er zijn genoeg mensen die dit voor je doen en er vervolgens een video van maken. YouTuber JerryRigEverything bijvoorbeeld. Hij heeft de nieuwe Galaxy S8 in handen en test de stevigheid van de smartphone.

Krassen, vuur en buigen. Van alles komt aan bod in deze video. Uit de test blijkt de smartphone behoorlijk stevig te zijn. Natuurlijk heeft het vlaggenschip ook zwakke punten die JerryRigEverything uitlicht. Op fysiek gebied scoort het toestel overwegend positief. Het is bijvoorbeeld niet eenvoudig om het toestel te buigen. Dat was bij bijvoorbeeld de iPhone 6 van Apple wel anders.

De video kun je hieronder bekijken. De YouTuber maakt ook andere sloopfilmpjes met smartphones. Check bijvoorbeeld DEZE video, waar de videomaker een HTC U Ultra als testvoorwerp gebruikt.

[gv data=”w_dTXKhFWtE”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën