Samsung: hou rekening met leveringsproblemen Galaxy S4

Bijgewerkt op:

Samsung waarschuwt dat de Galaxy S4 niet aan te slepen is en dat we in de eerste weken alvast rekening moeten houden met leveringsproblemen.

Eerder schreven we dat de Zuid-Koreaanse fabrikant in de eerste maand zo’n 10 miljoen S4 exemplaren de wereld in zal sturen. Dat lijkt niet snel genoeg te gaan, want in een verklaring heeft Samsung laten weten dat door de overweldigende vraag naar de Galaxy S4, de eerste voorraden beperkt zullen zijn. In de komende weken verwacht men aan de vraag te kunnen voldoen.

In de Verenigde Staten hebben een aantal grote providers de release moeten uitstellen omdat Samsung niet op tijd kon leveren. In Nederland is de S4 vanaf 27 april verkrijgbaar, maar wat de verklaring betekent voor de Nederlandse voorraden is nog niet bekend.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën