‘Samsung is bezig met concurrent voor Google Glass’

Nu Samsung als eerste van de grote fabrikanten de sprong heeft genomen met wearable tech zou je zeggen dat Google wel iets meer vaart achter hun brilletje moet gaan zetten. Zeker als je deze Russische telecomwatcher mag geloven.

Eldar Murtazin is een Russische telecomwatcher die het al eens eerder bij het rechte eind heeft gehad. Nu beweert deze man dat Samsung druk bezig is met hun eigen variant van Google Glass, en dat deze gepland is om zo rond april of mei volgend jaar uit te komen.

De timing van dit brilletje zou dan samenvallen met de nieuwe Samsung Galaxy S, die vaak in het voorjaar uitkomen. Dit zou dan een mooi accessoire zijn om tegelijk aan te kondigen en te bundelen met de nieuwe smartphones.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën