Samsung probeert Apple weer eens voor lul te zetten

Geen nieuwe iPhone zonder dat Samsung daar het bestaan even van erkent.

Je kunt je klok erop gelijk zetten. Wanneer Apple een nieuwe telefoon uitbrengt slingert Samsung een video de wereld in waarin het tongue-in-cheek een aantal nadelen van de betreffende iPhone opsomt. Of in dit geval: een functie die de Galaxy S6 Edge+ wel heeft, en de iPhone 6s niet.

In een korte video van 30 seconden zien we hoe verschillende Samsungs langs de draadloze oplader vliegen, afgewisseld door iPhones met een laag batterijpercentage die niet reageren op de oplader. Haha omg lulz, right? Samsung stipt even fijntjes aan dat hun vlaggenschip draadloos kan worden opgeladen, wat bij de iPhone niet het geval is.

[gv data=”tgmhi0Vi9oo”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën