Samsung werkt al aan opvolger Galaxy Gear horloge

Bijgewerkt op:

Het eerste slimme horloge van Samsung is nog niet eens officieel op de markt of er duiken al verhalen op dat Samsung zou werken aan een opvolger. Had Samsung wellicht teveel haast om Apple af te troeven?

Een groot nadeel van de Galaxy Gear is dat hij, momenteel, alleen te gebruiken is in combinatie met de Galaxy Note 3 en de nieuwe Note 10.1. Op termijn kan hij ook gebruikt worden met de Galaxy S3, S4 en Note II, maar het blijft natuurlijk allemaal redelijk beperkt.

De tweede generatie Galaxy Gear waar aan gewerkt zou worden zou kunnen samenwerken met ‘alle’ smartphones die op Android draaien en bovendien beschikken over gps. Het lijkt erop dat Samsung de Galaxy Gear vooral als een soort ‘proef’ op de markt brengt om te kijken in hoeverre consumenten er interesse in hebben.

Voor een tweede versie kan dan wat meer uitgepakt worden. Begin volgend jaar zou de ‘Galaxy Gear 2’ volgens de geruchten aangekondigd worden. Op 25 september wordt de Galaxy Gear gelanceerd voor een adviesprijs van €299. (via: sammobile.com)

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Gear/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”0_Beurzen/IFA_2013/Samsung_Galaxy_Gear/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën