Samsung wil betere camera’s dankzij Isocell technologie

Fabrikanten beginnen steeds meer aandacht te besteden aan de kwaliteit van camera’s in telefoons en tablets. Naast de race om zoveel mogelijk megapixels te gebruiken zien we ook dat er steeds meer wordt gekeken naar de kwaliteit. Samsung doet dat met een 8 megapixel camera die gebruik maakt van Isocell technologie.

In de door Samsung ontwikkelde S5K4H5YB 8 megapixel camera zijn de pixels beter van elkaar gescheiden waarom beelden scherper en en duidelijker moeten zijn.

ISOCELL technology forms a physical barrier between neighboring pixels – isolating the pixel. This isolation enables more photons to be collected from the micro-lens and absorbed into the correct pixel’s photodiode minimizing undesired electrical crosstalk between pixels and allowing expanded full well capacity (FWC).

Samsung geeft ook aan dat ze nog dit jaar kunnen beginnen met het massaal produceren van deze nieuwe camera. Het zou ons dus niet verbazen als we deze nieuwe technologie terug gaan zien in de Galaxy S5.

Hieronder kan je zien wat voor verschil deze nieuwe technologie maakt.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën