Scherm van iPhone 6 (Plus) gevoelig voor problemen [video]

Het touchscreen zou bij meerdere gevallen vroegtijdig te komen overlijden.

Grote problemen omtrent de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Volgens iFixit blijkt het touchscreen van de smartphone erg gevoelig voor diverse kwalen. Flikkeringen, grijze strepen en zelfs overleden display’s worden genoemd in een verslag van iFixit. De techneuten spreken over een grootschalig probleem en roepen Apple op tot een terugroepactie.

Volgens iFxit is de Amerikaanse techgigant op de hoogte van het probleem, maar wordt er niets aan gedaan. Mocht je toestel nog onder de garantie vallen en enige kwalen vertonen dan adviseren ze om zo snel mogelijk naar een Apple-winkel te gaan. De website spreekt over een designfout van Apple. In een interview met iFixit legt reparatie-expert Jessica Jones uit hoe de vork in de steel zit. De video kun je hieronder bekijken.

[gv data=”zhJW140kLCY”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën