Shazam kan voortaan altijd meeluisteren naar je muziek

Voortaan kun je de Shazam-app voor de iPhone op de achtergrond laten draaien en continue muziek laten herkennen.

Altijd Aan

De muziekherkennings-app Shazam had deze functie al in de iPad, met een recente update is dit ook geschikt gemaakt voor de iPhone. Als de altijd- aan-functie wordt ingeschakeld zal Shazam een lijst bij houden van alle muzieknummers en tv-series die het stukje software voorbij hoort komen. Ook als ‘ie helemaal uit staat.

Batterijkiller?

We hebben het nog niet getest, maar zo’n zware functie op de achtergrond laten draaien zal er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat je accu veranderd in een vergiet, qua ontzettend snel leeglopen. De update houdt verder in dat je herkende muziekdeuntjes en andere ongein voortaan kan delen via WhatsApp.

De gratis versie van Shazam voor iOS staat HIER. De reclamevrije betaalde variant DAAR. De functie is er helaas nog niet voor Android.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën