Sommige iPad Pro’s lopen vast op iOS-update

Let even op als je je de nieuwste versie van iOS op je iPad Pro wilt zetten.

Sommige iPad Pro modellen met het kleine 9,7 inch scherm hebben namelijk problemen met de update. Verschillende sites melden dat de iPads ‘bricken’ van de update. En zo heeft Apple alweer een updateprobleem.

Dat is natuurlijk niet wat je wilt als je net 700 euro aan een nieuwe toptablet hebt uitgegeven. De iOS 9.3.2 update geeft als je pech hebt een systeemerror nummertje 56.

Als je die opzoekt in de hulppanelen van Apple dan blijkt het te gaan om een hardwareprobleem dat opgelost zou moeten worden door een update naar de nieuwste versie van iTunes. Maar die heb je natuurlijk al lang.

Wacht dus nog even af voordat je aan het updaten slaat. Het zou zonde zijn als je met een baksteen van 700 euro thuis zit.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën