Sony wil voor april 5 miljoen PS4’s verkopen

In slechts iets meer dan 4 maanden tijd wil Sony minimaal 5 miljoen mensen gelukkig maken met een PlayStation 4. Dat zijn best veel spelcomputers in een korte periode. Zeker als je bedenkt dat de PS4 pas op 22 februari in Japan wordt gelanceerd.

Het financiële boekjaar van Sony eindigt op 31 maart 2014 en voor die tijd wil het Japanse bedrijf minimaal 5 miljoen PS4’s verkocht hebben. Ter vergelijking, van de PlayStation 3 werden in de eerste zeven maanden ‘slechts’ 4,28 miljoen stuks verkocht waren.

En toen kwam de nieuwe PlayStation ook gelijk in thuisland Japan op de markt, iets wat nu niet het geval is. Pas in februari kunnen Japanners, officieel, een PS4 kopen. Nu maar hopen dat er geen al te grote tekorten ontstaan. (via: theverge.com)

[lg_folder folder=”Sony/PlayStation_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën