Speciaal voor gamers: logitech’s nieuwe toetsenbord

Gamers opgelet: Logitech komt met een toetsenbord dat jullie niet mogen missen.

Als we Logitech moeten geloven tenminste, want zij verkondigen dat hun G910 Orion Spark een van de meest geavanceerde mechanische toetsenborden ooit is. De Orion Spark is vooral bedoeld voor gamers, die dankzij de RGB-verlichting elke toets een eigen kleur kunnen geven. Handig als je bepaalde toetsencombinaties wilt onthouden.

De Orion Spark beschikt ook over negen toetsen die je zelf een functie kunt geven. Het mechanische toetsenbord reageert volgens Logitech tot 25 procent sneller dan vergelijkbare toetsenborden, al moet je daar wel wat voor over hebben. De G910 Orion Spark is vanaf november namelijk te koop voor 180 euro.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën