Specificaties: Samsung Galaxy S6 edge+ vs. Note5

Samsung heeft vandaag twee gloednieuwe Galaxy-toestellen aangekondigd, maar als je de specificaties van de smartphones ziet, dan vraag je je af waarom de Koreanen de Galaxy S6 edge+ in hemelsnaam nodig vonden.

We zouden je graag meer vertellen over de onderscheidende factoren van de twee enorme smartphones, maar dat gaat niet. Wij komen op basis van de specificaties niet verder dan twee minieme verschillen: de Samsung Galaxy S6 edge+ heeft een gebogen scherm, terwijl je de Note5 kunt bedienen met de meegeleverde stylus. Dit pennetje zou onder Europeanen overigens alles behalve populair zijn, waarop Samsung heeft besloten de Note5 hier niet te lanceren.

Of dat kleine verschil voldoende is om de Galaxy S6 edge+ hier succesvoller te maken dan de geschrapte Note5? Dat zal moeten blijken, maar we hebben er een hard hoofd in…

[table id=57 /]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën