Specs Note 7 zijn bekend

Ze zijn namelijk opgedoken op een benchmark-site.

In de Note 7 zal een Snapdragon 820 te vinden zijn, alsmede een QHD-display (2560×1440 pixels dus). Verder een 13- en 5 megapixelcamera, 4GB Ram en 64 GB opslag. Geen 6 GB dus, zoals we hadden gedacht/gehoopt.

Eerder zag we ook dat op Geekbench een toestel werd getest dat volgens het serienummer een opvolger van de Note 5 had moeten zijn. Deze draaide op Android 7.0 Nougat en had heel andere specs, waaronder 3 GB aan Ram. Of dit een variant van de Note 7 is (die misschien niet op de markt komt) is echter niet zeker. Op AnTuTu wordt dit nieuwe model echter gewoon Note 7 genoemd, dus we kunnen er van uit gaan dat dit de specs zullen zijn. De schermomvang is helaas nog niet bekend.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën