Spiderman-fans opgelet: deze PS4 is voor jullie

Sony heeft vandaag een speciale uitvoering van de PlayStation 4 aangekondigd: de Spider-Man Console Bundle in Amazing Red.

Je moet er van houden, maar als je een echte Spider-Man-fan bent, dan is deze console je geld meer dan waard. De PS4 Pro is voorzien van een rode kast met Spider-Man-logo, terwijl je er verder een rode controller bij krijgt. Verder zijn natuurlijk ook de Spider-Man game (komt uit op 7 september) en verschillende exclusieve in-game items inbegrepen.

In de Verenigde Staten betaal je 399 dollar om de Spider-Man console mee naar huis te mogen nemen. Er is helaas nog niets bekend over een eventuele Europese release, maar mocht je daarop hopen, houd dan vooral de website van PlayStation in de gaten. In Amerika staat de release gepland voor 7 september, tegelijk met de nieuwe Spider-Man game.

[gv data=”FvxTpUCkO5s”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën