Spotify: “Wij blijven gewoon gratis!”

Spotify komt met een reactie op de berichten dat Spotify volledig betaald zou gaan worden. Gaat er dan niks veranderen?

Gisteren zat de poep in de ventilator. Betrouwbare bronnen meldden dat Spotify alleen nog maar met een premium dienst zou komen en dit haalde bij het team achter de streamingdienst het bloed onder de nagels vandaan. Leugens!!1!! riep een woordvoerder van Spotify tegen Slashgear. Omdat het momenteel niet zo lekker gaat met de muziekdienst sprongen alle media op dit gerucht, en het laatste wat ze kunen gebruiken is negatieve publiciteit. Spotify belooft dat de gratis gebruiker niets hoeft te vrezen en dat het huidige verdienmodel nog wel even blijft.

Aanstaande woensdag 20 mei komt Spotify met een persconferentie. De verwachtingen zijn dat Spotify een deal aangaat met YouTube. Opvallend is dat Spotify uitgerekend woensdag met een presentatie komt, zo vlak voor het WWDC van Apple dat plaatsvindt van 8 t/m 12 juni. De verwachting is dat Apple daar onder andere zijn muziekdienst uit de doeken gaat doen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën