Squarephone is een bizarre flexibele telefoon [video]

Aangezien flexibele schermen steeds verder worden ontwikkeld zal het ook mogelijk worden om flexibele telefoons op de markt te brengen. Deze Squarephone is daar een mooi voorbeeld van.

De designers van Studio Bärig hebben een bizarre telefoon ontworpen die slechts 83 gram weegt en een scherm heeft dat je niet alleen kan dubbelklappen, maar ook kan omdraaien. Zo wordt het letterlijk en figuurlijk een heel flexibele telefoon.

Helaas bestaat dit telefoontje momenteel alleen nog maar digitaal, maar zo’n blik in de (verre) toekomst is altijd goed om de fantasie te prikkelen. Feit is wel dat we naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst niet meer perse met een enorme telefoon rond hoeven te lopen als we graag een telefoon willen hebben met een scherm van 6 inch (of groter).

Naast opklapbare schermen wordt er immers ook gewerkt aan oprolbare schermen of aan projectie. Met een beetje geluk hebben telefoons over een aantal jaar weer fatsoenlijke afmetingen.

[gv data=”cXwYqjjWGS8″][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën