Staand en zittend werken met dit IKEA bureau

Met een druk op de knop verstelt dit bureau zich voor de staande en zittende werker.

Heel de dag achter een bureau zitten is niet gezond, terwijl een volledige werkdag achter een bureau staan ook niet goed voor je is. Er zal dus een gouden middenweg gevonden moeten worden, en daar is het Bekant bureau van IKEA voor gemaakt.

Aan de onderkant van het bureaublad zit een klein grijs paneeltje, waar twee pijlen op staan. Door een knopje in te drukken schuiven de twee poten in of uit, zodat er een groot verschil in hoogte ontstaat.

Relatief goedkoop
Dit is niet de eerste keer dat er een dergelijke hybride wordt uitgevonden, maar met een prijs van 569 euro is het wel relatief betaalbaar. Wil jij soms even je benen strekken, maar vind je een hamsterwiel te ver gaan, dan kun je de Bekant hier bestellen. Wat zullen de IKEAhackers van dit bureau kunnen maken?

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën