Star Wars-film over Obi-Wan Kenobi gaat er voorlopig niet komen

Obi-Wan Kenobi zou zijn eigen film krijgen, maar voorlopig hoeven we er niet meer op te rekenen.

Volgens filmwebsite Collider waren de ontwikkelingen rond Obi-Wan: A Star Wars Story al in een vergevorderd stadium, maar inmiddels hebben alle betrokkenen te horen gekregen dat ze niet langer nodig zijn. Ook andere Star Wars-projecten zouden zijn stopgezet en dat zou betekenen dat ook de Boba Fett-film er niet gaat komen.

Het schrappen van de Star Wars Story-projecten zou te maken hebben met de tegenvallende resultaten van Solo: A Star Wars Story. Voorganger Rogue One deed het in financieel opzicht een stuk beter, dus wellicht nemen de filmmakers eens rustig de tijd om te onderzoeken of ze wel de juiste weg zijn ingeslagen.

Star Wars Episode IX staat overigens nog steeds gepland voor december 2019, dus die film gaat er natuurlijk gewoon komen.

[gv data=”zcJalKPj9rE”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën