Steve Wozniak: Apple is over 50 jaar nog steeds hier

Bijgewerkt op:

De Amerikaanse ingenieur is niet alleen optimistisch over Apple.

Als we Steve Wozniak mogen geloven dan zijn veel techbedrijven die we vandaag de dag kennen over tientallen jaren nog steeds succesvol. Volgen de ingenieur zullen firma’s als Apple, Google en Facebook in 2075 nog gewoon bestaan.

Mocht Facebook inderdaad zolang overleven dan schrijft Zuckerberg geschiedenis. Vele sociale media-sites zoals MySpace of, om het lokaler te houder, Hyves en CU2, bleken op de lange termijn niet succesvol. In vergelijking met deze sites doet Facebook echter innoveren op allerlei fronten. Onder andere met Messenger en het integreren van diverse nieuwe functies. Zo blijft het netwerk bij de tijd en krijgen mensen niet de neiging om af te haken.

Ook Apple zal volgens Wozniak een lange adem hebben. Hij vergelijkt het bedrijf met IBM, dat in 1911 werd opgericht. De Amerikaan zegt dat Apple genoeg geld in het laatje heeft om te investeren in toekomstige technologieën. Op deze manier blijft het techbedrijf uit Cupertino altijd bij de tijd en kunnen ze doorgaan met het ontwikkelen van producten waar de consument behoefte aan heeft. (via USAtoday)

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën