Yes! De NES Classic Mini komt terug

Goed nieuws van Nintendo.

De in beperkte oplage beschikbare NES Classic Mini kun je straks weer krijgen. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt. De console was tijdelijk verkrijgbaar en in een mum van tijd uitverkocht. Fans die het apparaat wilden kopen waren al gauw op handelssites als Marktplaats aangewezen. Daar werden de apparaten echter voor flinke bedragen aangeboden.

Nintendo heeft aangekondigd dat de NES Classic Mini volgend jaar weer leverbaar is. Meer informatie over de beschikbaarheid volgt in een later stadium. Daarnaast brengt Nintendo op 29 september een nieuwe console op de markt. Het gaat hier om de Super NES Classic Edition. Meer info over deze console lees je HIER.

De NES Classic Mini werd in 2016 aangekondigd. Het apparaat was zo’n succes dat het product in een mum van tijd was uitverkocht bij de meeste winkels. Mensen die hoopten op een nieuwe voorraad moesten worden teleurgesteld. De productie bleek beperkt.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën