T-Mobile verhoogt 3G internetsnelheid: maximaal 15 Mbps

Bijgewerkt op:

Heb je een abonnement bij T-Mobile? Dan hebben we goed nieuws voor je. De provider maakt vandaag bekend dat ze de snelheid van mobiel internet omhoog gooien.

15 Mbps

De verhoging geldt voor T-Mobile-klanten met een abonnement – het geldt dus niet voor prepaid – die gebruik maken van 3G. De downloadsnelheid gaat daarbij naar 15 Mbps, oftewel 1,8 MB per seconde. De uploadsnelheid gaat naar 3 Mbps (384 KB per seconde). Volgens de provider profiteert een kwart van alle abonnees van de boost, ongeveer 1,2 miljoen mensen.

T-Mobile zegt dat ze maandag zullen beginnen met de uitrol van de snelheidsverhoging. Daarbij maakt het niet uit of klanten een abonnement hebben met 384 Kbps, 2 Mbps of 10 Mbps; alles gaat naar de 15 Mbps. Eind volgende maand moet de verhoging, die kosteloos is, bij iedereen zijn doorgevoerd.

Wie bij T-Mobile een abonnement heeft met 4G houdt de huidige snelheid van 15, 30 of 50 Mbps.

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën