Tamagotchi-app: huisdieren verzorgen op je Apple Watch

Ging jij in de jaren ’90 niet de deur uit zonder je Tamagotchi? Het duurt niet lang voordat je je virtuele huisdier ook op je smartwatch kunt verzorgen.

iOS kreeg eerder al de Tamagotchi-app, maar de applicatie is nu ook beschikbaar gemaakt voor de Apple Watch. De applicatie neemt gebruikers terug in de tijd en stuurt notificaties als je huisdier aandacht nodig heeft. De notificaties komen direct binnen op je Apple Watch en je kunt daar vervolgens meteen op reageren.

Het is het niet mogelijk om de reactie van je huisdier te zien of met het beestje te spelen, dat kan vooralsnog alleen met je iPhone. Mocht je het beestje dus constant willen vermaken, dan heb je alsnog een iPhone nodig. De app is hier te downloaden.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën