Taylor Swift op 1 in iTunes met een liedje vol ruis

De 24-jarige zangeres wist iTunes in te pakken met een track waarop niets te horen was. Waren iTunes-gebruikers dan zo blij dat ze eindelijk een keer haar mond hield?

Wist de 24-jarige zangeres onlangs nog de Tumblr-gemeenschap gek te krijgen met haar no it’s becky-shirt, dit keer scoort ze internetpunten door iTunes te bestormen met een track van 8 seconden. Een track waarop niets is te horen, behalve ruis.

De fans van La Swift zagen de humor er blijkbaar wel van in en het kochten ‘m masaal, waardoor het liedje – met de weinig inspirerende naam ‘Track 3’ – op nummer 1 kwam te staan in de Canadese iTunes-hitlijst.

Er lijkt echter geen opzet in het spel. Bij het uploaden van Swifts nieuwste album 1989 is namelijk iets mis gegaan, waardoor de derde track alleen maar uit 8 seconden ruis bestond. De fout is inmiddels hersteld.

De nummer twee en drie werden trouwens ook door Swift ingenomen in de iTunes Top 30.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën