Tesla maakt tegenwoordig ook surfplanken

Met je Tesla naar het strand rijden en met je andere Tesla het water in.

Lifestyle producten van Tesla. En óf dat een dingetje is. In de webshop van de Amerikaanse autofabrikant is recent een nieuw item toegevoegd in de vorm van een surfplank. Het Tesla-logo staat uitgeschreven op de plank en een kleiner T-logo komt tevens terug.

De surfplank is afkomstig van de Tesla Design Studio en is in samenwerking met Lost Surfboards en ontwerper Matt Biolos ontwikkeld. De autofabrikant spreekt over een gelimiteerd product. Dat hoef je in de VS geen twee keer te zeggen, want alle surfplanken zijn momenteel uitverkocht.

Het product was leverbaar in twee kleuren. Men kon kiezen voor een rode plank, of een zwarte met een carbon finish. De tinten zijn precies hetzelfde zoals je ze ook op de auto’s van Tesla kunt krijgen. De carbon surfplank is weer een knipoog naar het interieur van een Tesla.

Er worden 200 planken gemaakt en die zijn dus allemaal al uitverkocht voor een bedrag van 1.500 dollar per stuk. Voor de productie en levering schat Tesla dat dit tussen de twee en 10 weken in beslag zal nemen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën