The Punisher, bekijk hier de trailer van Marvel’s badass

Netflix en Marvel werken wederom samen, ditmaal om de meest badass moordenaar een stand alone serie te geven. Meest badass, op John Wick na wellicht…

Verreweg het hoogtepunt van het tweede seizoen van Netflix’ Daredevil was The Punisher. De absolute badass – gespeeld door Jon Bernthal (Walking Dead, Wolf of Wallstreet) – hield er twijfelachtige motivaties op na, en dat is precies waarom het personage zo tof is. Gelukkig kunnen Marvel en Netflix ook nog steeds series maken die niet om een ratjetoe van matige helden draait. The Punisher staat er alleen voor en is niet van plan om ook maar enige genade te tonen.

[gv data=”GJ9F2Kn3hQ0″][/gv]

The Punisher dus. Dit personage is al in meerdere instanties onrecht aangedaan, met films als The Punisher uit 2004 (metascore van 33) of Punisher: War Zone uit 2008 (metascore van 30). Maar toen knepen onverwachts mijn nerdy billen samen tijdens het tweede seizoen van Netflix’ Daredevil, een van de betere superhelden-series die tot nu toe gemaakt is. Daar was The Punisher ineens.

De achtergrond van het personage, de agressieve en genadeloze actie, het absurde gehalte badass, het zat allemaal goed in Netflix’ interpretatie van de principiële seriemoordenaar. En we wisten het al langer, maar nu komt dan eindelijk de stand alone serie over Frank Castle.

Geruchten gaan dat de serie in november uit gaat komen (hopelijk een volledige release zodat we lekker kunnen bingen). Hoe dan ook, The Punisher zal slechteriken nog dit jaar gaan straffen. Heb jij er ook zo’n zin in?

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën