Tim Cook: geen plannen om OS X en iOS samen te voegen

Windows 10 draait binnenkort op je pc, tablet en smartphone, maar Apple-baas Tim Cook vindt die opzet maar niets.

Cook presenteerde onlangs de iPad Pro, een tablet die behoorlijk dicht bij de Macbooks van het merk komt. Apple vindt dat echter geen reden om een besturingssysteem te ontwikkelen dat op je iPhone, iPad, Macbook en iMac draait, ook al denken steeds meer analysten dat de grenzen tussen de productcategorieën van Apple vervagen.

“We geloven niet in één besturingssysteem voor je PC en mobiele apparaten. De reden is simpel: we gebruiken ze voor totaal verschillende dingen. We hebben daarom niet de intentie om OS X en iOS samen te voegen tot hetzelfde besturingssysteem”, aldus Cook tijdens een evenement in San Francisco, zo meldt Mashable. “We vinden het belangrijker dat al onze producten probleemloos met elkaar samewerken.”

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën