Tim Cook in verdediging over AirPods: ‘blijven stevig zitten’

Bijgewerkt op:

Dit zou komen doordat er geen draadjes aan vast zitten. Natuurlijk, Tim.

Tim Cook was vandaag te gast tijdens de ochtendshow van ABC News. Uiteraard had hij weer een aantal mooie verkooppraatjes voorbereidt. Zo zou de iPhone 7 onder andere ‘killer’ foto’s maken. Uiteraard kwamen ook de veel bekritiseerde AirPods ter sprake. Tim Cook is het uiteraard niet met die kritiek eens.

Zo zouden de AirPods beter in je oor blijven zitten dan de traditionele Earbuds. Reden daarvoor zou zijn dat er geen touwtjes aan vastzitten. De touwtjes zouden de oortjes namelijk naar beneden trekken en overal achter blijven haken. Dat probleem zou zich nu dus niet meer voor moeten doen. Maar goed, als de AirPods toch een keer los gaan zitten, ben je ze wel gelijk kwijt. En 180 (!) euro lichter.

Dat hele idee van de AirPod Savety Straps kan dus ook de prullenbak in als we Tim Cook moeten geloven. Bekijk het interview hieronder.

[gv data=”X96GiIp9SF8″][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën