Top 10 PlayStation Store aanbiedingen met dubbele korting!

Bram

Tijdens de PlayStation Store sale krijgen eigenaren van PlayStation Plus zelfs dubbele korting! Check hier 10 van de beste aanbiedingen.

Er is een grote sale gaande in de PlayStation Store en afnemers van een PlayStation Plus-abonnement krijgen zelfs dubbele korting! Eigenaren van een PlayStation 4 en een online abonnement kunnen dus dit weekend dubbel zo weinig geld uitgeven aan enkele stevige toppers.

Top 10 PlayStation Store games met dubbele korting

Sony heeft een hele waslijst aan toffe games in de aanbieding. Afnemers van een PlayStation Plus-abonnement hebben daarbij dubbel geluk. Vandaag belichten we enkele titels die je gespeeld moet hebben en zeker voor de huidige prijzen.

Je checkt daarbij alle titels met de verdubbelde korting er al af. De aanbiedingen lopen nog tot 4 maart aanstaande. Alle onderstaande games zijn alleen voor de PlayStation 4 beschikbaar, op DIRT 5 na, die ook voor de PS5 beschikbaar is.

Lees ook: De meest gedownloade PS5 en PS4 games van 2020

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën