8 instagram foto’s van de nieuwe Miss Universe

In Rusland is de nieuwe Miss Universe gekroond. De 25-jarige Gabriela Isler mag zich nu de mooiste van heel het land de wereld noemen, en wij hebben de beste 8 foto’s van haar Instragram-account.

Natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot, om de mooiste van deze planeet (waarom mogen er geen buitenaardse deelnemers meedoen aan Miss Universe?) te worden. In de finale wist Miss Venezuela maar net de missen uit Spanje en Ecuador te verslaan. Helaas wist Neerlands trots, de Amsterdamse Stephanie Tency, niet in de finale te komen, en de thuiswedstrijd-spelende Miss Rusland werd er in de eerste ronde al uitgegooid, tot groot ongenoegen van het publiek. Enfin, hier is Gabriela Isler:

Selfie in peperdure jurk belegd met edelstenen

Ecuador heeft duidelijk iets meer uitstekende punten dan Venezuela

De nieuwe Miss Universe ontvangt de kroon van de vorige Miss.

Een van de vereisten van een Miss Universe is het vermogen om in bikini te kunnen poseren in een Russisch winkelcentrum

“Kijk mij eens begaand met de jeugd zijn!”

Miss Universe met een gelukkige fan(?)

4 Missen op dezelfde foto, en geen enkele duckface. Ongelofelijk

Handtekeningen uitdelen aan meisje met ballonnen. Ook erg belangrijk.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën