Trage wifi door kerstverlichting

Bijgewerkt op:

Heel gezellig hoor die kerstlampjes, maar ze vertragen wel je wifiverbinding.

Dus de vrouw des huizes heeft je hele huis zo lekker gezellig aangekleed met allemaal frutseltjes en lampjes? Prik er maar een wifiboostertje bij dan, want je draadloze netwerk wordt nu zo traag als dikke str… eh havermoutpap.

Dat zegt tenminste de Britse telecomwaakhond Ofcom. De instantie heeft een app gelanceerd waarmee Britten hun verbindingen kunnen controleren. Daarnaast geeft de app tips om het bereik van de draadloze router te verbeteren.

Een van de tips is dat apparaten als magnetrons, babyfoons en … kerstverlichting de verbindingen kunnen verstoren. Wat je eraan kunt doen? Tja, mik die hele rommel de deur uit, want op de magnetron na heb je er toch niks aan. Oh wacht, een babyfoon kan wel handig zijn.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën