Trailer: dit is Disney’s Mulan

Bijgewerkt op:

Een spannende live action remake uit de koker van Disney.

Disney heeft tijdens de finale van het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in Frankrijk voor het eerst de trailer laten zien van Mulan, een live action film die zich afspeelt tijdens de Chinese Han-dynastie.

Inmiddels is de trailer ook vrijgegeven op YouTube en kunnen we de beelden bekijken. De film is geregisseerd door Niki Caro (Whale Rider) en de hoofdrol is weggelegd voor Yifei Liu. Andere castleden zijn Tzi Ma, als vader van Mulan, Donnie Yen als Commander Tung, Yoson An als Cheng Honghui, Gong Li als Xianniang en Jet Li als de keizer.

De film is een remake van Mulan uit 1998. Dt was een animatiefilm, terwijl dit een live action film gaat worden. Het is zeker niet de eerste live action die Disney maakt. Onder andere van Jungle Boek, Belle en het Beest en The Lion King zijn remakes gemaakt. Laatstgenoemde draait deze zomer in de bioscoop.

Disney’s Mulan draait pas volgend jaar in de bios. De release staat gepland op 27 maart 2020. Check de eerste teaser trailer hieronder.

[gv data=”01ON04GCwKs”][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën