Trailer Marvel’s The Defenders op Netflix is hier

Netflix heeft de eerste trailer van de toekomstige serie vrijgegeven.

We weten al een tijdje dat de serie naar de Amerikaanse streamingdienst komt, maar beelden hadden we nog niet. Tot nu. Netflix heeft via YouTube de eerste trailer van The Defenders met de wereld gedeeld. In de nieuwe serie komen diverse superhelden samen om te vechten tegen het kwaad. Alle aanwezige superhelden hebben elk een eigen serie bij Netflix. Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil en Iron Man zullen de krachten bundelen.

De serie komt op 18 augustus naar Netflix. De vrijgegeven trailer is goed voor ruim twee minuten aan kijkplezier en geven alvast een voorproefje van wat je kunt gaan verwachten. Diverse karakters van de andere series komen terug in The Defenders, wat alvast een warm gevoel geeft. Zeker als je alle Netflix-series bekeken hebt is de trailer een blik vol herkenning. Je checkt de trailer hieronder!

[gv data=”4h3m7B4v6Zc”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën