Trump: het slopen van de iPhone-thuisknop was een fout

Wat de Amerikaanse president betreft komt de thuisknop weer terug.

Zal Apple advies aannemen van een 73-jarige man? We gokken van niet. Zelfs niet als hij de president van de Verenigde Staten is. De smartphones van vandaag de dag worden dunner en hebben een groter scherm. Fabrikanten moeten daardoor concessies doen. Traditionele knoppen worden vervangen voor virtuele aanraakknoppen om zo een groter scherm te kunnen plaatsen. Niet iedereen is daar fan van.

De Amerikaanse president Donald Trump uit via Twitter zijn ongenoegen over het missen van de thuisknop op een Apple iPhone. De iPhone heeft sinds de X-serie in 2017 afscheid genomen van de home button. Blijkbaar heeft Trump de upgrade gemaakt naar de XR, XS of de nieuwe iPhone 11, want nu pas laat de president zich horen over dit feit.

Trump stelt geen fan te zijn van het swipen. Het indrukken van een knopje was wat hem betreft beter geweest. Zal Apple naar hem luisteren en met een iPhone ‘President Edition’ komen inclusief een thuisknop? We achten de kans klein. Spijtig voor de president, maar ook hij zal met de tijd moeten meegaan.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën