tvOS 12: meer broodnodige ondersteuning

De speciale software krijgt een kleine update.

De nieuwste versie van tvOS 12 is vandaag aangekondigd. De broodnodige update brengt heel wat nieuws in het laatje voor gebruikers. De iTunes collectie aan 4K HDR-films is nu de grootste van alle platformen die er zijn. Ook worden oudere van een mooie upgrade voorzien. Kosteloos welteverstaan, net als macOS 10.14 en iOS 12.

Een ander mooi pluspunt is de integratie met Dolby Atmos. Deze speciale audiotechniek zorgt ervoor dat het film kijken een stuk intenser wordt dankzij het hoogwaardige systeem. Vooral handig wanneer je beschikt over een flinke surround set.

Met de nieuwe tvOS is het mogelijk om een luchtfoto als achtergrond voor je eigen Apple TV. In samenwerking met NASA worden de prachtige beelden geleverd. Hoe dit eruitziet, zie je in de foto bovenin.

Ook werden er enkele samenwerkingen met providers en zenders gepresenteerd, maar het is onwaarschijnlijk dat deze features naar Nederland zullen komen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën