Uitzending The Grand Tour leidt tot ophef

Zelfs het creëren van heisa neemt The Grand Tour over van Top Gear.

De drie heren wisten in Top Gear het nieuws geregeld te halen met hun controversiële grappen over minderheden, landen of gewoontes. Dat Clarkson, Hammond en May hun roots niet zijn vergeten zien we wel in The Grand Tour. Want naast vele Top Gear-trekjes in de show hebben ze ook hun ik-heb-lak-aan-de-rest maatpak meegenomen.

Dit keer is het niet Jezza maar Richard Hammond die onder vuur komt te liggen. In aflevering zes van The Grand Tour maakt de 47-jarige Brit een opmerking over het eten van een ijsje als man zijnde. Volgens Hammond doe je dit als heteroseksuele man niet.

Zoals vele andere onderdelen van de show gaat het ook hier om een script. Ingestudeerde ‘grap’ of niet: op internet wordt met afschuw gereageerd op het voorval. Vele vinden de opmerking ongepast, onnodig en totaal niet grappig. Check het bewuste fragment uit de zesde aflevering op Autojunk en oordeel zelf.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën