‘Update maakt snelladen Samsung Galaxy S8 onmogelijk’

Opgepast voor Samsung Galaxy S8-bezitters: de veiligheidsupdate van november kan ervoor zorgen dat snelladen niet meer werkt.

De Galaxy S8 krijgt niet zo heel vaak updates, maar als het dan gebeurt, ga je er toch vanuit dat alles goed zit. Dat bleek deze keer niet het geval, want veel gebruikers klagen er na de update over dat de snellaad-functie niet goed meer werkt. In andere woorden: het duurt opeens uren voor de accu opgeladen is.

Het goede nieuws: niet iedereen heeft last van de bug, dus de kans is aanwezig dat je gewoon door kunt met je leven. SamMobile meldt bijvoorbeeld dat geen van de redacteuren last heeft van het probleem. Samsung heeft ook nog niet op de bug gereageerd, maar hopelijk volgt er snel een nieuwe fix om alles op te lossen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën