Update maakt van Xbox One de ideale piraterijmachine

Een nieuwe mediaspeler voor de Xbox One maakt de console in één klap een ideale machine om je illegaal gedownloade films op te bekijken.

Tijdens de Gamescom in het Duitse Keulen werd een losse videospeler aangekondigd voor de Xbox One, een functie waar fans al sinds de onthulling van de console om vragen. De aankomende update voor het dashboard voegt deze uitgebreide videofuncties toe.

De speler herkent video’s vanaf een USB-stick, of ze kunnen van een thuisnetwerk gehaald worden. Dit betekent concreet dat gebruikers nu films, muziek en series zo van hun PC naar hun console over kunnen zetten. Omdat Microsoft het aantal ondersteunende videoformaten flink heeft uitgebreid, ontstaat er een paradijs voor de internetpiraat.

Vrijwel alle bekende formaten die op sites als The Piratebay aangeboden worden, leest de Xbox One zonder probleem. DivX, Xvids, MKVs, en zelfs animated GIFs, de nieuwe gamingconsole van Microsoft draait er zijn hand niet voor om. Zodra de Xbox One (eindelijk) op 5 september in Nederland in de winkels ligt, kunnen we nog voor het einde van het jaar met de nieuwe videospeler aan de slag. Bekijk hieronder een video om een snelle demo ervan te zien.

[gv data=”qe28yty02SI”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën