Vergeet Bilzerian: zo patsen Mexicaanse narcos op Instagram

Bijgewerkt op:

Als er één ding is dat we hebben geleerd na het zien van alle afleveringen van Narcos, dan is het dat crime does not pay een fabeltje is. Deze kartel-bazen laten op Instagram zien waarom ze in love zijn met de coco.

Auto’s, vrouwen met dikke billen, vergulde wapens en -in navolging van Don Pablo himself- een verzameling exotische dieren, dat zijn de terugkerende elementen in de foto’s waarmee de narco’s elkaar op Instagram proberen af te troeven. Misschien wel de koningen van het narco-patsen zijn de zonen van El Chapo, de onlangs opnieuw ontsnapte leider van het Sinaloa-kartel. Zo gek is dat natuurlijk niet, als je bedenkt dat de beste man een waarde van zo’n 2,7 miljard euro vertegenwoordigt. Het patsen gebeurt dan ook vooral door de rijke, verwende zoontjes van de kartelbazen, die zelf nooit een moord hebben hoeven plegen.

Wie het excessieve ballin’ graag op de voet wil volgen kan onder meer terecht op @AlfreditoGuzma (zoon van El Chapo), @miauuuu5_7_ (Jose Rodrigo aka El Chino Antrax, die twee jaar geleden in Amsterdam is opgepakt) en @_IvanGuzman_ (Ivan Guzman, ook een zoon van El Chapo). Momenteel is alleen de account van Ivan echter nog online. De populairste hashtag is #narcolifestyle.

Dit is El Chino samen met Paris Hilton:

Wapens

Een heilige op je gouden pistool. Als je maar betaalt, denkt de juwelier:

Met een gouden Ak-47 moordt je in stijl:

Personeel

Behalve een glimmend pistool dat je nooit gebruikt wil je natuurlijk ook een bodyguard die er prettig uitziet aan de achterkant:

Of de voorkant:

Of aan alle kanten:

Natuurlijk neem je de beste paardrij-instructrice van het land:

Eén verkeerde noot en de tijger gaat los:

Auto’s en beesten

Een Bentley mag natuurlijk niet ontbreken in je collectie:

Ivan Guzman heeft een AK als bijrijder in zijn Ferrari:

Terwijl zijn broer Alfredo liever een leeuwenwelp meeneemt in de Bentley:

Ivan houdt sowieso meer van volwassen beesten:

De Lambo van El Chino:

Bulletproof glass, altijd handig:

Prima verzameling sportwagens:

Die sportwagens moeten echter ook tanken:

Deze anonieme Instagrammer toont zijn jaguar en geld – in een privévliegtuig:

Random domheid

Een emmer vol iPhones.

Met dank aan DonVincenzo voor de tip!

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën