Vergelijken maar: iPhone 5S versus de concurrentie

Bijgewerkt op:

Het nieuws rondom de iPhone 5S wordt gedomineerd door zijn vingerafdrukscanner in de homeknop (Touch ID), de nieuwe A7-processor en sinds gisteren ook de grote afkeer van NFC. Maar hoe verhoudt de nieuwste topper uit Cupertino zich tegenover de doorgaans goedkopere concurrenten van Samsung, Sony en Nokia?

In onderstaande infographic wordt in één oogopslag duidelijk wat de verschillen zijn in opslaggeheugen, schermgrootte, resoluties, camera’s en meer. Als vergelijkingsmateriaal zijn de Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z en Nokia Lumia 925 genomen. Op veel fronten lijkt de concurrentie qua specs beter, maar Apple heeft wel als eerste een 64 bits A7-processor, iets dat ervoor heeft gezorgd dat Samsung snel de media opzocht om te roepen dat ze deze architectuur óók zullen gebruiken in de toekomst.

De iPhone 5S heeft een vanafprijs van 699 euro, daarvoor krijg je een 16 GB-exemplaar. De 5S kost 799 euro voor de 32GB-versie, en met 64GB opslagruimte kost hij 899 euro.

Klik HIER voor een grotere en meer uitgebreide versie. (bron: Ria.ru)

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën