Vergelijking: iPhone XS vs iPhone X

De verschillen zijn behoorlijk klein, maar het prijskaartje niet.

De nieuwe iPhones zijn woensdagavond gepresenteerd en de hele wereld kijkt mee. De eerste previews zijn erg teleurstellend en een korte blik op de specs onthullen direct waarom: de nieuwe toestellen zijn helemaal niet zo nieuw…

De grootste verschillen in specs zitten hem in de processor, beschikbare opslagruimte (de XS komt in een monster-uitvoering van 512GB) en hoeveelheid RAM; de drie onderdelen die wellicht de meeste invloed op de gebruikerservaring hebben. Oh, en de XS heeft Dual-SIM, waarvan één e-SIM-slot waar je voorlopig letterlijk niks aan hebt.

Kortom, het zal doorgaans niet zo veel uitmaken welke je kiest; de prijs loopt wat verder uit wat de keuze misschien wat makkelijker maakt maar uiteindelijk verschillen prioriteiten en wensen van iedere gebruiker.

[table id=112 /]

Uiteindelijk zou ik, op basis van de bovenstaande vergelijkingen, eerder twijfelen tussen de iPhone X en iPhone XS Max dan tussen de hierboven vergeleken toestellen. De Max heeft namelijk een veel groter scherm en ziet er nóg luxer uit dan het model uit eind 2017. Maar hey, dan ben je ook gelijk een absurde €1659,- euro kwijt.

Foto @Apple

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën