Vergelijking: OnePlus 7 Pro vs Samsung Galaxy Note 10

Bijgewerkt op:

Prijstechnisch komen de toestellen dicht bij elkaar in de buurt. Ook qua specificaties?

Recent heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note 10 gepresenteerd. De smartphones komt in twee smaken op de markt. Als Galaxy Note 10 en als Galaxy Note 10 Plus. Het is voor het eerst dat Samsung twee varianten van een Note-model op de markt gaat brengen. In deze vergelijking pakken we het basismodel, de Galaxy Note 10. We zetten deze tegenover de OnePlus 7 Pro.

Beide smartphones liggen qua prijs in een vergelijkbare uitvoering dicht bij elkaar in de buurt. Wat opvalt is dat de OnePlus een stuk zwaarder is in vergelijking met de Samsung. De pop-up camera van de OnePlus 7 Pro zal hier aan hebben bijgedragen. Met de Galaxy Note 10 kun je draadloos opladen, dat kan weer niet met de OnePlus. De Samsung komt net uit op de markt, terwijl de 7 Pro alweer een halfjaar oud is. Welke smartphone heb jij als voorkeur? Check de technische specificaties hieronder.

[table id=246 /]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën