Vergelijking: Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7

Twee zeer populaire smartphones in het duurdere segment. De Galaxy S8 is officieel en het is tijd om het toestel tegenover z’n directe concurrent te zetten.

Samsung en Apple wisselen elkaar ieder halfjaar af. De Zuid-Koreaanse techgigant komt meestal rond maart met een nieuw vlaggenschip, terwijl Apple meerdere keren voor de maand september heeft gekozen. Gisteren werd dan eindelijk het doek getrokken van de Galaxy S8. Veel verrassingen waren er echter niet. De specificaties en het uiterlijk van de smartphone waren al ver van tevoren bekend.

Hoe weet de nieuwe Galaxy S8 zich te weerhouden ten opzichte van de iPhone 7? In deze vergelijking nemen we de twee smartphones onder de loep, inclusief de prijzen. Alle technische specificaties van beide toestellen check je in de vergelijkingstabel hieronder.

[table id=92 /]

Meer vergelijkingen? Check HIER de vergelijking tussen alle soorten iPads en DAAR het snelheidsverschil tussen de OnePlus 3T vs de Galaxy S7 Edge en de Pixel XL.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën