Video: dronepiloot filmt enorme ‘tuin’ in Apple Campus

Dronepiloot Duncan Sinfield heeft deze week weer een vlucht gemaakt boven de nieuwe Apple Campus in Cupertino. Dat levert indrukwekkende plaatjes op.

In de video van Sinfield zien we dat het landschap in de campus langzaam maar zeker vormgegeven wordt. Het is de bedoeling dat er 9.000 bomen rondom het nieuwe Apple-hoofdkwartier komen. De ontwerper van het landschap werd nog aangewezen door Steve Jobs, die iets van het oude, bosrijke Silicon Valley wilde laten zien.

Tantau Avenue, een van de straten rondom de campus, was een groot deel van juli afgesloten. Apple zou deze toevoerroute hard nodig hebben om alle gebouwen op tijd af te krijgen. Het Visitor’s Center (een Apple Store en een café) krijgt nu prioriteit voor de officiële opening, zodat dat deel in ieder geval op tijd af is.

[gv data=”NGYmve8L7c0″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën