Video: iPhone X-parodie gaat de hele wereld over

Wellicht dat andere mensen er net zo over denken?

De nieuwe iPhone X is een opmerkelijk toestel. Niet eerder werd er zó fel gereageerd op de komst van een nieuwe iPhone. De hoge prijs en niet-spectaculaire vernieuwingen hebben hier alles mee te maken.

Het populaire YouTube-kanaal Jacksfilms heeft een parodie gemaakt van de keynote. De video neemt onder andere de emoji-vernieuwingen en FaceID in de maling. Het filmpje blijkt ontzettend populair. De YouTube-video is inmiddels de top 50 van Trending binnengekomen. De parodie is al meer dan twee miljoen keer bekeken. Check ook die subtiele Game of Thrones-referentie, verstopt in de video.

Alles over de nieuwe iPhone X lees je in DIT artikel. Is het nieuwe toestel écht te duur? Een stukje achtergrond over de prijs van de smartphone check je DAAR. De nieuwe iPhone X komt in november op de markt.

[gv data=”sjlHnJvXdQs”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën