Video: LG komt met retegave mobiele projector

Wij zijn fan!

Het Zuid-Koreaanse LG komt met een nieuwe mobiele LED-projector op de internationale markt. Het apparaat werkt op batterijen en kan tot een grootte van 80-inch projecteren met een maximale resolutie van 1280 x 720. Met een beetje fatsoenlijke achtergrond is het op deze manier mogelijk om vrijwel overal een filmpje te kijken of een presentatie te geven. Moet het wel donker zijn natuurlijk.

De PH450U is in staat om met een afstand van slechts 33 centimeter te projecteren. Volgens LG gaat de batterij van het apparaat zo’n tweeënhalfuur mee. De presentatie (of film) moet dus niet té lang duren. De LED-techniek zorgt ervoor dat je ook overdag gebruikt kunt maken van de projector, al zal de praktijk uitwijzen dat zonlicht toch al gauw roet in het eten kan gooien.

Via de internationale website van LG kost de PH450U 650 dollar. Naast dit model heeft de techgigant ook de kleinere PH150G aangekondigd. Deze is iets kleiner van formaat en kan tot 40-inch projecteren. Het 450 gram wegende apparaat kost 350 dollar.

[gv data=”x3KK8XlszEw”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën